dilluns, 5 de juliol del 2010

Proposta de consens

Com que sembla que aquests dies hi ha unes certes dificultats per la cosa de la pancarta, el qui subscriu, amb ànim constructiu de pau i de concòrdia, gosa suggerir que hi hagi dues capçaleres a la manifestació.

A la primera pot figurar-hi una pancarta en què consti l'eslògan que mostra la il·lustració:

Més endarrere, salvant la distància necessària per evitar qualsevol contaminació que es presti a confusions, pot figurar la segona capçalera.

A la pancarta hi constarà -per allò de salvaguardar la unitat de les forces polítiques i socials- una llegenda que respecta lletra a lletra el lema original, però amb uns petits retocs en l'ordenació per evitar qualsevol interpretació políticament inadequada.

Heus-la ací:


Un servidor mirarà de situar-se en algun racó discret, allunyat de qualsevol capçalera, perquè l'únic interès que el mou a assistir-hi és contribuir a la inevitable confusió del recompte que faran uns i altres segons els interessos que vulguin defensar l'endemà del dia de marres.

Bé, això i el convenciment que ja és hora que autoritzem el Parlament espanyol perquè convoqui un referèndum per fer fora d'Espanya aquesta colla d'impertinents catalanots que no paren de tocar els collons.

1 comentari:

Clidice ha dit...

no entenc com encara no s'ha independitzat Espanya d'aquests catalans, ja teniu raó ja! També hi aniré per la cosa del recompte i, si puc, aniré corrent amunt i avall per despistar la guàrdia urbana :)