divendres, 14 d’agost del 2009

Distraccions estivals

Hola, amic Corc.

Havent llegit que molt assenyadament et retiraves a les casernes del deure laboral em permeto de fer-te visita per deixar-te testimoni dels meus últims progressos en matèria d'ectoplasmes.

Mentre tu et recreaves en el dolce far niente, jo he perseverat en pràctiques mediúmniques i en la fotografia de matèries subtils. Com veus, encara hi ha categories.

Et deixo veure el resultat d'unes de les últimes sessions, que em va deparar una estona agradosa.

La imatge té el seu interès. Si t'hi fixes bé, té una certa retirada a la iaia Lola, que en Glòria estigui. Ara, de conversa, res de res. Per això calculo que no era ella, perquè com deus recordar la dona no callava ni a sota l'aigua.

En fi. Sàpigues que tot i que no em manifesto vaig seguint els teus avatars. No els comentaré perquè -ja saps que entre tu i jo hi ha franquesa- no tenen el més mínim interès, però com que els lligams són els lligams segueixo al peu del canó.

No cal que et digui que així que obtingui resultats consistents en algun diàleg amb el més enllà, te'n faré cinc cèntims.

Fes bondat i no t'hi escarrassis massa.

Teva,

La Veu

4 comentaris:

Eva ha dit...

Qualsevol tema relacionat amb el més enllà m'horroritza i m'atreu.
L'ectoplasma m'ha deixat intranquil.la...

Clidice ha dit...

Admirat Eumolp, quin goig de retrobar-vos, perquè crec que és un retrobament. En tot cas se'm gira feina, atesa la quantitat de material que teniu en aquesta casa :)

Eumolp ha dit...

No hauríeu pas de patir pels ectoplasmes de baratilli. Si encara fos la iaia Lola..., però no és el cas. La tinc perfectament controlada.

Eumolp ha dit...

I és que ja deu ser veritat allò dels móns i dels mocadors. Sigueu benvinguda a aquesta llar humil.